Affiliateprogramma

Wil je partner worden van SMSvandeSint.nl en geld verdienen met het onder de aandacht brengen van onze sms-dienst?

Het affiliateprogramma van SMSvandesint.nl loopt via TradeTracker, de grootste intermediair van adverteerders en publishers in Nederland.
Als je je aanmeldt bij Tradetracker, kun je ons programma selecteren en kun je direct aan de slag!

» Terug naar de homepage


Delen SMS van de Sint
Deel SMSvandeSint.nl via Twitter, Facebook of LinkedIn. Of deel het via e-mail met een vriend of bekende.
Deel SMSvandeSint op twitter Deel SMSvandeSint op Facebook Deel SMSvandeSint op LinkedIn Deel SMSvandeSint met een bekende via e-mail

Voorwaarden
De gebruiker van de dienst SMSvandeSint.nl zal zich gedragen zoals van een zorgvuldig en verantwoord internet- en SMS-gebruiker verwacht mag worden en zal de dienst niet gebruiken voor het verzenden van berichten die onrechtmatig zijn jegens derden, zoals (maar niet beperkt tot) berichten van beledigende, racistische, discriminerende, pornografische of opruiende aard en/of spam-berichten. SMSvandeSint.nl is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook die voortkomt uit het gebruik van deze dienst.

Verrassing verzekerd!
Verras een kind of neem een vriend in de maling door het sturen van een anoniem SMS-bericht. De afzender kun je zelf kiezen, bijvoorbeeld Sinterklaas, Zwarte Piet of... De ontvanger kan de echte afzender niet achterhalen, het lijkt net of de SMS inderdaad van Sinterklaas, Zwarte Piet of ... afkomstig is. Verrassing verzekerd!

Hoe werkt het?
Voor het versturen van het SMS-bericht is geen registratie nodig. De afzender mag een naam of een telefoonnummer zijn. Let op dat de naam alleen uit letters mag bestaan, een combinatie van cijfers en letters is dus niet toegestaan. De afzender mag niet meer dan 11 tekens lang zijn. Zodra je het bericht hebt geschreven, wordt het veilig en anoniem verstuurd.

Wat kost het?
Het versturen van de SMS kost € . Het is een eenmalige betaling. Je zit niet vast aan een abonnementsvorm of andere verborgen kosten. Geen verrassingen dus. De ontvanger van het bericht hoeft niets te betalen.